+31(0) 45 511 13 90 +31(0) 641 45 24 11
Administratiekantoor Kerkrade - Hart van de Zaak

Administratiekantoor Kerkrade

Verzorgen boekhouding en samenstellen jaarrekening

Wij verzorgen als Administratiekantoor de periodieke administratie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). De diensten van Hart van de Zaak zijn gericht om u als ondernemer in Kerkrade zo goed mogelijk te informeren over de financiële situatie van uw bedrijf.

Als ondernemer ontkomt u er niet aan. Het voeren van een gedegen bedrijfsadministratie is een wettelijke verplichting. Deze taak vraagt om specifieke kennis en de nodige tijd.

Periodiek levert u de benodigde administratieve stukken aan. Wij verwerken uw aangeleverde gegevens en maken deze voor u inzichtelijk. De resultaten worden vervolgens persoonlijk met u besproken. Dit levert u een schat aan informatie op. U ziet exact hoe uw onderneming er voor staat en waar u eventueel nog kunt bijsturen. Hierdoor kunt u zich als ondernemer richten op uw eigen kernactiviteiten en doorgaan met uw eigen core business, en Administratiekantoor Hart van de Zaak doet de rest.

Samenstellen van de jaarrekening

Naast het feit dat u als ondernemer verplicht bent om een administratie te voeren, is het verstandig om de resultaten weer te geven in een jaarrekening. De jaarrekening is gebaseerd op uw financiële administratie. Het is het financiële eindverslag van uw organisatie. Hart van de Zaak weet als geen ander wat daarvoor nodig is. Wij stellen voor u de balans en resultatenrekening samen, inclusief de daarbij behorende toelichting. Een jaarrekening geeft de lezer ervan inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Een jaarrekening dient voor verschillende partijen. Naast de bespreking van de tussentijdse cijfers bent u als ondernemer de eerste partij die baat heeft bij de jaarrekening. De bespreking van de jaarrekening en ons daarop aansluitend advies is erop gericht om uw positie nog verder te verbeteren.

De optimalisatie van uw bedrijfsvoering

De optimalisatie van uw bedrijfsvoering, daar draait het immers om. De Belastingdienst is de tweede partij. De ondernemer legt financiële verantwoording af aan de Belastingdienst. Met de gegevens uit de jaarrekening wordt de winstaangifte inkomstenbelasting ingediend.

Een derde partij kunnen externe financiers zijn. Als u geld heeft geleend om uw onderneming verder te helpen, is het logisch dat de financier een garantie van u wilt. Ieder jaar wordt de jaarrekening gevraagd, zodat kan worden bekeken hoe vermogend uw onderneming is ten opzichte van het jaar daarvoor. Op die manier kan de financier extra zekerheden eisen als het slecht gaat, maar ook besluiten om in de toekomst vaker leningen te verschaffen, omdat het zo goed gaat.

Hart van de Zaak verzorgt voor u:

Leuker kunnen ook wij als Administratiekantoor uw administratie in Kerkrade niet maken, maar wel een stuk gemakkelijker!


Wilt u meer informatie?

Laten we eens praten en er samen een mooi resultaat van maken!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

DIRECT CONTACT

Onze partners

Hart van de Zaak
Hart van de Zaak
Hart van de Zaak
Hart van de Zaak
Hart van de Zaak
Hart van de Zaak
Hart van de Zaak